home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Tanévkezdési ajándék a magyar elsősöknek
Kartali Róbert
2022.08.31.
LXXVII. évf. 35. szám
Tanévkezdési ajándék a magyar elsősöknek

Ma tartották a vajdasági magyar elsős kisdiákok központi tanévkezdő ünnepségét és beiskolázási csomagjaik átadását.

A szajáni Művelődési Otthon színháztermében 48 elsős kapott tanszercsomagot és iskolatáskát. A Magyar Nemzeti Tanács Magyarország Kormánya és a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága támogatásával, továbbá a Bethlen Gábor Alap és a Rákóczi Szövetség közreműködésével ajándékozta meg a kisdiákokat. Az ünnepségen részt vett Potapi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára és Pásztor István, a Vmsz elnöke. Szeptember elsején 1278 elsős kisdiák kezdi meg tanulmányait magyar nyelven a Vajdaságban, mindannyian megkapják a tanévkezdési csomagot.

Fényképezte: Kartali Róbert

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..