home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Szenteleky–Leskovac Műfordító Tábor 2020
2020.08.21.
LXXV. évf. 34. szám
Szenteleky–Leskovac Műfordító Tábor 2020

A szervezők felhívnak minden érdeklődőt, gyakorló és kezdő műfordítót, hogy 2020. augusztus 31-ig a translations@forumliber.rs mailcímen jelentkezzenek az idei műfordító táborba, melyre az alább feltüntetett helyen és időpontban kerül sor.

A résztvevők számára a szállás és az étkezés ingyenes, túljelentkezés esetén a szervezők fenntartják maguknak a választás jogát − a vírushelyzetre való tekintettel ugyanis a helyszínen korlátozott létszámban lehetünk jelen (max. 10 fő), ezért online is lehet majd csatlakozni.

A jelentkezők előre megadott szerb, horvát és magyar versek, próza- és drámarészletek közül választhatnak, a tábor kezdetéig elkészült műfordításokat a háromnapos műhelymunka során elemezzük-csiszolgatjuk a munkában részt vevő mentorokkal.

Időpont:

2020. szeptember 11-12-13. (péntek-szombat-vasárnap)

Helyszín:

Kátai vendégház, Kishegyes

Szervezők:

Híd Kör Egyesület, Újvidék

Szenteleky Kornél Művelődési Egyesület, Szivác

Támogatók:

Tartományi Oktatási, Jogalkotási, Közigazgatási és Nemzeti Kisebbségi – Nemzeti Közösségi Titkárság

Magyar Nemzeti Tanács

Bethlen Gábor Alap

Forum Könyvkiadó Intézet

Tisztelettel,

Komáromi Dóta

HKE

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..