home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Stefanović: A határidő előtt elkészül az újvidéki covid-kórház
Szerbiai RTV
2021.06.02.
LXXVI. évf. 22. szám
Stefanović: A határidő előtt elkészül az újvidéki covid-kórház

Sokkal jobban haladnak az újvidéki covid-kórház építési munkálatai, mint ahogy azt eredetileg tervezték - mondta Nebojša Stefanović tegnap este az építkezésen tett látogatása során.

A szerb védelmi miniszter kiemelte, az intézmény szeptember első napján készen áll majd a betegek fogadására. Stefanović megköszönte mindazok munkáját, akik a projektben részt vesznek.

A több mint 20 ezer négyzetméteres épület a legkorszerűbb installációkkal lesz felszerelve, amelyek lehetővé teszik a legmodernebb berendezések használatát, valamint itt lesz a legnagyobb kapacitás az intenzív betegek ellátására, 220 ággyal - tette hozzá a politikus.

Stefanović kitért az oltakozás ütemére is, amely mint mondta, jó ütemben halad a Védelmi Minisztérium és a szerb hadsereg tagjai között is. Több mint 20 ezren már megkapták a vakcina első adagját, és meghaladta a 13 ezret azok száma, akik a második oltást is felvették.

Fotó: Tanjug/Védelmi Minisztérium/Jovo Mamula

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..