home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Rendezvénysorozat a születés hete alkalmából
2015.04.25.
LXX. évf. 16. szám
Rendezvénysorozat a születés hete alkalmából

A zentai Petra Egyesület a helyi Omega Közösségi Házban rendezvénysorozatot szervez a születés hete alkalmából. A programokat ezúttal két részben tartják meg.

Április 27-én, hétfőn, 17 órai kezdettel Mesék a meséről címmel Ricz Dencs Tünde mentálhigiénés szakember, április 28-án, kedden 18 órától Érzelmi intelligencia fejlesztése gyermekkorban címmel Kaszás Éva zenetanár, komplex művészetterapeuta, április 29-én, szerdán 17 órától pedig Az egészséges élet kezdete címmel Berta Berényi Tímea dietetikus tart előadást.

Május 4-én, hétfőn 18 órától Veszteségek a gyermek életében címmel Joó-Horti Lívia pszichológus–pszichoterapeuta, május 5-én, kedden 18 órától A változó család címmel Szénási Oszkár szociális munkás, családkonzulens találkozik a közönséggel, május 12-én, kedden 18 órától pedig Digitális korszak címmel kerekasztal-beszélgetés várja az érdeklődőket.

A rendezvénysorozattal kapcsolatban bővebb tájékoztatás a 062/777899-es telefonszámon kapható. A programok ingyenesek, a szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak.



VII. Nyitott Fórum: A család – kitörődik vele?

Április 29-én, szerdán 20 órától a zentai Zen Klub Nyitott fórumának csapata és az Omega Közösségi Ház közösen szervezi meg a programsorozat hetedik közéleti és közösségi estjét.

A szervezők minden kedves érdeklődőt arra biztatnak, hogy egy közösen elköltött zsíros kenyeres vacsora mellett segítsenek szakembereinknek meghatározni a vajdasági családok struktúráját, nehézségeit, feladatait.

Hány perc jut a gyerekre naponta? Ki gondozza majd az idős szülőket? Leülünk még egy asztalhoz?

Jelen lesznek: Szénási Oszkár szociális munkás, család- és párterapeuta és Szabó Viktor lelkipásztor. A beszélgetést Kiss Anita moderálja.

 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..