Rágcsálóirtási akció Szabadka város területén
2022.08.31.
LXXVII. évf. 35. szám
Rágcsálóirtási akció Szabadka város területén

Szabadka Város Közigazgatási Hivatalának Kommunális, Energia és Közlekedésügyi Titkársága a zombori Oris Kft az újvidéki Ciklonizacija Rt. ajánlattevők csoportjával közösen értesíti a lakosságot, hogy szeptember 5-től október 31-ig Szabadka Város Önkormányzatának területén rendszeres rágcsálóirtást végeznek. Az akciót valamennyi lakott településen végrehajtják, a családi házakban és a társasházakban egyaránt.

A rágcsálóirtás teljesen ingyenes, a lakosoknak csak lehetővé kell tenniük, hogy a jellegzetes munkaruházatot és jelzéseket viselő szakemberek elhelyezzék a készítményt, és be kell tartaniuk a kapott utasításokat. Az akció keretében korszerű, késleltetett hatású biocid készítményt fognak kiosztani, а készítmény használatára és az óvintézkedésekre vonatkozó utasításokkal.

A készítmény kiosztásának pontos dátuma az adott városrészben vagy településen a helyi közösségek hirdetőtábláján lesz kihelyezve. Azok a polgárok, akik az adott időpontban nem lesznek otthon, értesítést kapnak arról, hogy a készítményt utólag tudják felvenni, a saját helyi közösségük épületében.

További tájékoztatást Emina Salapuratól lehet kapni,  Oris Kft, Zombor, Bezdáni út sz.n. 25000 Zombor címen vagy a 025/515 50 55 telefonon.

Goran Išpanović

a Kommunális Ügyek Szolgálatának vezetője

Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg Értesítés rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!
E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..