home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
Rágcsálóirtási akció Szabadka város területén
2022.08.31.
LXXVII. évf. 35. szám
Rágcsálóirtási akció Szabadka város területén

Szabadka Város Közigazgatási Hivatalának Kommunális, Energia és Közlekedésügyi Titkársága a zombori Oris Kft az újvidéki Ciklonizacija Rt. ajánlattevők csoportjával közösen értesíti a lakosságot, hogy szeptember 5-től október 31-ig Szabadka Város Önkormányzatának területén rendszeres rágcsálóirtást végeznek. Az akciót valamennyi lakott településen végrehajtják, a családi házakban és a társasházakban egyaránt.

A rágcsálóirtás teljesen ingyenes, a lakosoknak csak lehetővé kell tenniük, hogy a jellegzetes munkaruházatot és jelzéseket viselő szakemberek elhelyezzék a készítményt, és be kell tartaniuk a kapott utasításokat. Az akció keretében korszerű, késleltetett hatású biocid készítményt fognak kiosztani, а készítmény használatára és az óvintézkedésekre vonatkozó utasításokkal.

A készítmény kiosztásának pontos dátuma az adott városrészben vagy településen a helyi közösségek hirdetőtábláján lesz kihelyezve. Azok a polgárok, akik az adott időpontban nem lesznek otthon, értesítést kapnak arról, hogy a készítményt utólag tudják felvenni, a saját helyi közösségük épületében.

További tájékoztatást Emina Salapuratól lehet kapni,  Oris Kft, Zombor, Bezdáni út sz.n. 25000 Zombor címen vagy a 025/515 50 55 telefonon.

Goran Išpanović

a Kommunális Ügyek Szolgálatának vezetője

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..