home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Nyitnak a könyvtárak, a levéltárak, a múzeumok és a képtárak
Hét Nap Online
2020.04.23.
LXXV. évf. 17. szám
Nyitnak a könyvtárak, a levéltárak, a múzeumok és a képtárak

A szerbiai könyvtárak, levéltárak, múzeumok és képtárak 2020. április 22-étől folytathatják működésüket a megelőző intézkedések szigorú betartása mellett.

Magyarkanizsa község rendkívüli helyzetekkel megbízott törzskara döntést hozott a következő művelődési intézmény működésének folytatásáról: a József Attila Könyvtár – április 27-től munkanapokon 8:00 és 13:00 óra között tart nyitva, a dolgozók biztonságát és egészségét szavatoló megelőző intézkedések kötelező alkalmazása mellett.

Az intézmény köteles a munkavállalók számára biztosítani a biztonságukat és egészségüket szavatoló megelőző intézkedések betartását, különös tekintettel azokra az intézkedésekre, melyek a SARS-CoV-2 vírus okozta COVID-19 fertőző betegség terjedésének megelőzését hivatottak szolgálni (szociális távolságtartás, fertőtlenítés, védőfelszerelés, azaz maszkok és kesztyűk használata), csakúgy mint azokat az intézkedéseket, melyek a zárt helyiségben tartózkodók maximális számára vonatkoznak — az intézmény tevékenységét és a helyiség berendezését alapul véve, különös tekintettel a munka megszervezésének módjára járvány idején.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..