home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Módosult a költségvetés
Pannon RTV
2021.12.01.
LXXVI. évf. 48. szám
Módosult a költségvetés

Elfogadta a Tartományi Képviselőház az idei költségvetés módosítására irányuló javaslatot. Ezzel további 800 millió dinárral gyarapodott a vajdasági büdzsé. A költségvetési hiány ennek ellenére nem változott, továbbra is 3,7 milliárd dinárt tesz ki.

Harmadszor módosult idén a tartományi költségvetés, ami most a kezdeti 75 milliárd helyett 82,5 milliárd dinárt tesz ki. A 9 százalékos növekedés a nyereségadóból származó bevételekből ered. A 800 millió dináros többletet a Kamenica 3 építésébe és felszerelésébe fektetik.

Az ellenzék nem szavazta meg a költségvetés módosítását. Támogatják az egészségügy fejlesztését, de elégedetlenek a teljes költségvetés szerkezetével, jellegével.

Fényképezte: Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..