home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Miniszteri látogatás
2004.09.22.
LIX. évf. 38. szám

Mlaðan Dinkić pártalelnök a múlt héten a G17 Plusz községi szervezetének meghívására Csókára látogatott. Megtekintette a csókai öntödét, ahol HARMAT Endre igazgató fogadta. Rövid megbeszélést folytatott vele a szabadkai Sever képviselőinek a jelenlétében. Ígéretet tett, utánanéz, miért állt le...

Mlaðan Dinkić pártalelnök a múlt héten a G17 Plusz községi szervezetének meghívására Csókára látogatott. Megtekintette a csókai öntödét, ahol HARMAT Endre igazgató fogadta. Rövid megbeszélést folytatott vele a szabadkai Sever képviselőinek a jelenlétében. Ígéretet tett, utánanéz, miért állt le a már megkezdett privatizáció. Ezután a Menta gyógynövény-feldolgozó gyár csókai részlegében járt, Tihomir PANIĆ igazgató számolt be neki a vállalat helyzetéről. A munkások az igazgatóval az élen abban reménykednek, talán lesz megoldás és nem kell bezárni a gyárat, amely azért épült Padén és Csókán, mert a vidéken tradíciója van a gyógynövények termesztésének. Manapság számos volt gyári dolgozó ennek köszönhetően tud megélni, csak épp a Menta nem tud talpon maradni.

(-)
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..