home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Minden marad a régiben
Pannon RTV
2021.12.28.
LXXVI. évf. 51. szám
Minden marad a régiben

Minden jelenleg érvényes járványügyi intézkedés megmarad, újakról nem döntött a válságstáb - mondta az ülést követően Darija Kisić Tepavčević.

Szerbiai munkaügyi minisztere, a szerbiai válságstáb tagja azt nyilatkozta, az eddigi intézkedések eredményesek, az embereket pedig továbbra is az oltakozásra kell buzdítani. Újságírói kérdésre Kisić Tepavčević azt mondta, a válságstáb egyhangú döntést hozott, mivel szavai szerint a szakorvosok és a stáb többi tagjai egységesen állnak az egyik oldalon, a másikon pedig a vírus, amely ellen tovább kell harcolnunk.

Fotó: TANJUG/ JADRANKA ILIC/ nr

Az ülésen elemezték a jelenlegi járványhelyzetet, amely egyelőre nem tette szükségessé a médiában megjelent híreszteléseket, miszerint a védettségi igazolásokat kiterjesztenék a nap 24 órájára, valamint, hogy megtiltják a szabadtéri szilveszterezéseket. A munkaügyi miniszter hozzátette: szilveszter éjszakáján nagymértékben fokozzák majd a vendéglátóipari létesítmények ellenőrzését, mivel a szervezett újévvárásokon csak a védettségi igazolással rendelkezők vehetnek részt. Minden egyéb az emberek egyéni felelősségvállalásán múlik - szögezte le Darija Kisić Tepavčević. Végül felhívta a lakosság figyelmét, hogy mindenki mielőbb oltassa be magát.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..