home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Mikor nyithatnak a kishatárátkelők?
Pannon RTV
2021.05.07.
LXXVI. évf. 18. szám
Mikor nyithatnak a kishatárátkelők?

Folyamatosan napirenden tartjuk a témát, rámutatunk a probléma megoldásának fontosságára, de ehhez átcsoportosításokra van szükség – emelte ki Pásztor István a Pannon RTV Közügyek stábjának adott interjújában.

Szerbia és Magyarország elismeri azokat a két ország által kiállított dokumentumokat, amelyek a védőoltás felvételét igazolják. Ilyen szempontból nincs különbség a szerbiai papír alapú oltási bizonylat és a magyarországi kártya alapú oltási igazolvány között – nyilatkozta Pásztor István, és hozzátette: többségében pozitív visszajelzések érkeztek ezzel kapcsolatban.

A Vajdasági Magyar Szövetség elnöke arról is beszélt, hogy a Magyarország és Szerbia közötti közúti határátkelők is megnyílhatnak, amennyiben megtörténnek bizonyos átcsoportosítások az anyaországban.

– Tudomásom szerint, amint az uniós országok felé visszaáll a normális határátlépési rendszer, akkor az átcsoportosítással lehetőség nyílik  a határátkelők megnyitására – hangsúlyozta Pásztor István.

Fényképezte: Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..