home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Magasabb lesz a földgáz ára
2022.11.30.
LXXVII. évf. 48. szám
Magasabb lesz a földgáz ára

A Szabadkai Gázművek KKV értesíti a tisztelt fogyasztókat, hogy bár a vállalat alapítója Szabadka Város Önkormányzata, nem jogosult a vezetékes földgáz árának megszabására, azt ugyanis a Szerb Köztársaság Energiaügynöksége határozza meg.

A Srbijagas Közvállalat tájékoztatása szerint a gázellátás inputjai megdrágultak, ennek megfelelően a Szabadkai Gázművek KKV értesíti a lakossági és az ipari kisfogyasztókat, hogy a Szerb Köztársaság Energiaügynökségének számítási módszere alapján a földgáz ára 2023. január 1-jétől 3,93 dinár lesz kilóvattonként, a jelenleg érvényes 3,56 dináros ár helyett.

A földgáz ára 10,39%-kal lesz magasabb, és a januári számlákon kerül először elszámolásra, amit a fogyasztók 2023. februárjában kapnak majd kézhez.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..