home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Jótékonysági felhívás
(—)
2013.06.05.
LXVIII. évf. 23. szám

Szabadkán egy nehéz sorban élő család neveli beteg gyermekét. A kisfiú, Pósa Martin, akit már lapunkban is bemutattunk, a jó szándékú emberek segítségét kéri ahhoz, hogy visszanyerhesse a látását.

Felkérünk mindenkit, hogy aki tud, járuljon hozzá a gyermek gyógykezeléséhez. Ehhez elég, ha a műanyag flakonokat (pillepalackokat) és a fém üdítő-, illetve sörösdobozokat összegyűjti, és eljuttatja a családhoz a Pirot (Pirotska) utca 3. alá hétfői, illetve pénteki napokon 8 és 11 óra között.

Az újrahasznosítható hulladék árát a kisfiú gyógykezelésére fordítják. Ami másnak hulladék, az Martinnak a szeme világát adhatja vissza! Segítsen, hogy mi is segíthessünk! Köszönjük!

Pénzadományaikat a 205-9011005075267-39-es folyószámlára fizethetik be „Pósa Martin részére” megjelöléssel a Kommerciális Bankban.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..