home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Jókedv és csodálatos élmények
PALKOVICS Mária
2013.05.15.
LXVIII. évf. 20. szám
Jókedv és csodálatos élmények

Ifjúsági Háló-találkozót szerveztek Nagykikindán a Szent József lelkipásztori központban 35 vajdasági fiatal részvételével.
„Légy mindig élénk és vidám, mert Isten a jókedvű adakozót szereti” — Ward Mária e gondolatának témájára tartott előadást ft. Balcsák Szilárd atya, a szabadkai Avilai Szent Teréz-plébánia káplánja. A délutáni színes programok egyike, a szegedi Parastudio ifjúsági színházi társulat előadása mély benyomást tett a jelenlevőkre.

A szervezők munkájáról Gábor Szintia a következőket nyilatkozta:
— Megérte a befektetett energia, fáradság és áldozat, mert beérett a munka gyümölcse. Már az előkészületek teljes erőbevetéssel folytak, kis szervezőcsapatunk önmagát felülmúlva teljesített. Az elszántság és a csapatszellem tüze mindvégig bennünk égett. A lehető legjobb emberek segítségével sikerült összehoznunk egy fantasztikus, programokban gazdag, a megszokottól eltérő rendezvényt. A fiatalok visszajelzése a legbiztatóbb, hiszen elmondásuk szerint csodálatos élményekkel gazdagodtak. Én eddig még nem vettem részt ilyen jellegű feladatokban, de kedvem támadt a folytatáshoz.
Kurunci Tímea nagykikindai középiskolásnak a délutáni műsorok tetszettek a legjobban.
— Az idei ifjúsági találkozót nem a nagy létszám jellemezte, de szerintem éppen ennek hála közelebb kerültek egymáshoz a megjelent fiatalokat. Mindenki szívvel-lélekkel vett részt a kincskereső játékban és a fociban, így az egész délután jókedvvel és nevetéssel telt el. A nap táncházzal és karaokéval zárult. Annyira jól sikerült a mulatság, hogy legszívesebben reggelig roptuk volna a táncot, a mikrofon pedig kézről kézre járt, és mindenki izgatottan várta, hogy énekelhessen. A reggeli ébredés kicsit nehezebben ment, de tudtuk, vár még ránk egy csodálatos délelőtt a többiekkel. A délelőtti szentmisét ft. Tapolcsányi Emánuel celebrálta. Az együttlét finom ebéddel és szomorú búcsúzkodással ért véget.
A találkozó a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet támogatásával valósulhatott meg.
 

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..