home 2024. május 23., Dezső napja
Online előfizetés
In Memoriam
Pannon RTV
2023.12.16.
LXXVIII. évf. 50. szám
In Memoriam

Elhunyt dr. Selymesi Nándor, nyugalmazott urológus, a Szabadkai Közkórház korábbi igazgatója

Váratlanul, rövid, súlyos betegség után elhunyt dr. Selymesi Nándor, nyugalmazott urológus, a Szabadkai Közkórház korábbi igazgatója.

Dr. Selymesi Nándor 1956-ban született Bajmokon. Az általános iskolát szülőfalujában, míg a gimnáziumot Szabadkán végezte el. Tanulmányait Pécsett folytatta, és diplomáját summa cum laude minősítéssel 1981-ben kapta meg a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvosi Karán. 1991-től a Szabadkai Közkórház urológus szakorvosaként dolgozott, majd 2003-ban az intézmény igazgatójává nevezték ki. Számtalan tudományos kutatómunka szerzőjeként és társszerzőjeként, illetve konferencia szervezőjeként azon dolgozott, hogy a Szabadkai Közkórház Urológiai Osztályán minél magasabb színvonalú és fejlett gyógykezelés álljon a betegek rendelkezésére. Elhivatottságát és az orvostudomány terén elért eredményeit az idén Szabadka Város Pro Urbe díjával ismerték el. Dr. Selymesi Nándor 67 évet élt.

Fényképezte: Bíró Tímea

Kapcsolódó cikkek
Heti Interjúnk
Akinek mindig a gyógyítás az első
2023.08.25.
LXXVIII. évf. 34. szám
Mr. sci. med. dr. Selymesi Nándor neve nem ismeretlen lapunk olvasói számára, hiszen a Gyógyír rovatban m…
Bővebben
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..