home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Help4U
2020.06.23.
LXXV. évf. 25. szám
Help4U

A VaMaDiSz az idei évben is megszervezi a Help4U programját (az eddigi években Help Me nevet viselte a program), amelynek a keretében az újvidéki egyetemi városnegyedben nyújtunk segítséget a felvételi vizsgákra való jelentkezés alkalmával a magyar diákoknak.

Több standdal és információs pulttal várjuk az érdeklődőket — központi standunk az egyetemi városnegyed központjában, a „körfogalomnál” lesz felállítva, ahogyan az előző években is.
Segítünk a tájékozódásban, a dokumentumok kitöltésében, az ügyintézésben és útbaigazítást adunk minden érdeklődőnek. Továbbá, nyereményjátékban és karrier-tanácsadásban is részt vehetnek az érdeklődők.
A program keretében június 24-26. között (szerda-péntek) 09-13 között várjuk az érdeklődőket. Ebben az időszakban állunk a média képviselőinek is a rendelkezésére.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..