home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Fejlődik az idegenforgalom Magyarkanizsán
Tóth Imre
2016.08.03.
LXXI. évf. 31. szám
Fejlődik az idegenforgalom Magyarkanizsán

Sikeres volt a magyarkanizsai Tisza-parton lévő termálvizes medencekomplexum augusztus 1-jei egynapos próbaüzeme.

A fürdőzőket hétköznap 10 és 18, hétvégén 9 és 19 óra között várják, az idén ingyenes belépéssel. Fejsztámer Róbert magyarkanizsai polgármester a helyszínen megtartott sajtótájékoztatóján elmondta, az elmúlt húsz évben nem volt ilyen beruházás a Tisza-parton.

— Ez egy jó kezdete mindazoknak a beruházásoknak és elképzeléseknek, amelyek jellemezni fogják a községet, főleg az idegenforgalom területén. Minden évben lesznek jelentősebb befektetések. Nemcsak Magyarkanizsán, hanem a környező falvakban is igyekszünk olyan idegenforgalmi tartalmakat kialakítani, amelyeket a helybeliek és az odalátogató turisták egyaránt  tudnak élvezni — mondta a polgármester.


Szabó Attila felvételei

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..