home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Ezüst a Világkupán
Tóth Tibor
2012.10.31.
LXVII. évf. 44. szám
Ezüst a Világkupán

A szabadkai Pionír tekézőnői fennállásuk legnagyobb sikerét aratták: második helyen végeztek a németországi Augsburgban megtartott Világkupán.

A „csokilányok” (Nevenka Joković, Renata Vilov, Gere Esztella, Radojević Tünde, Tóth Ibolya, Molnár Ibolya, Šokac Szabina, Szántó Lívia, Zorica Barać) a selejtezőből negyedikként jutottak be a négyes döntőbe, az elődöntőben azonban 3340:3307 (5,5:2,5) arányban verték a többszörös Világkupa-győztes német Victoria Bamberg együttesét. A döntőben is kitűnően harcoltak, de a válogatottakkal teletűzdelt szlovén Lantex Celje 3443:3369 (6,5:1,5) arányban jobbnak bizonyult náluk. 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..