home 2024. április 16., Csongor napja
Online előfizetés
Diplomahonosítási költségtámogatás
Szekeres László Alapítvány
2013.05.15.
LXVIII. évf. 20. szám

A SZEKERES LÁSZLÓ ALAPITVÁNY pályázatot hirdet a 2007. január 1-je óta külföldi felsőoktatási intézményben szerzett főiskolai és egyetemi oklevelek, valamint külföldi felsőoktatási intézményben folytatott posztgraduális képzés során szerzett tudományos fokozatok Szerbiában folyamatban lévő, illetve már végbement honosításakor felmerült — számlákkal, nyugtákkal, befizetési bizonylatokkal igazolható — tényleges költségeinek (fordítási, hitelesítési, eljárási díjak, illetékek stb.) az utólagos résztámogatására.

A pályázat benyújtásának módja:
A hiánytalanul kitöltött pályázati űrlapot (elektronikus formában készült mellékletek nélkül) e-mailben a honositas@szla.org.rs címre küldhetik el.

A kinyomtatott, hiánytalanul kitöltött és aláírt pályázati űrlapot, valamint a pályázati felhívás teljes szövegében felsorolt mellékleteket egy-egy példányban postai küldeményként a Szekeres László Alapítvány, 24000 Szabadka/Subotica, Age Mamužića 11/II. címre is el lehet juttatni.

A kérelmeket 2013. április 16-ától 2013. október 31-éig fogadjuk e-mailben, postai úton, de személyesen is átadhatók.

E pályázati felhívás nem teljes körű, részletesebb tájékoztatás az Alapítvány www.szla.org.rs honlapján olvasható. További felvilágosítást a honositas@szla.org.rs e-mail címen vagy a 024/554-450-os telefon/telefaxszámon kaphat.
 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..