home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Délutáni játszóház
Mihók Anikó
2013.07.17.
LXVIII. évf. 29. szám
Délutáni játszóház

A rábéi Vadvirágok Művelődési Egyesület szervezésében Majdányon került sor a Játék határok nélkül a hármas határon elnevezésű rendezvénysorozat első délutáni játszóházára. A rendezvényre mintegy nyolcvan gyerek érkezett Törökkanizsáról, Oroszlámosról, Magyarmajdányból és Rábéról a szülőkkel együtt.

Az idén első alkalommal autóbusz is indult Törökkanizsáról.
Az esemény helyszíne a magyar-majdányi futballpálya volt, ahol Besnyi Szabolcs bácskossuthfalvi szabadidő-szervező vezetésével csapatjátékokban, ügyességi játékokban vehettek részt a gyerekek és vállalkozó szellemű szüleik. A Játék határok nélkül a hármas határon immár hagyományos rendezvénnyé nőtte ki magát, hiszen harmadik alkalommal rendezték meg. Július végéig minden hétvégén szerveznek foglalkozásokat a faluban, a záró összejövetelre pedig július 23-án, 18 órai kezdettel kerül sor szintén Besnyi Szabolcs vezetésével. A programra minden érdeklődőt várnak.
A szervezők fontosnak tartják, hogy a nyári szünetben programokat szervezzenek a gyermekeknek, hiszen a faluban nem sok szórakozási lehetőség van, ugyanakkor a rendezvényt — amelyet Törökkanizsa község önkormányzata anyagilag is támogat — szeretnék tömegesíteni és újabb tartalommal bővíteni.
 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..