home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Dávid gyógyulása a cél
Bíró Tímea
2021.06.02.
LXXVI. évf. 22. szám
Dávid gyógyulása a cél

A Kerülj Be Közösségi Ifjúsági Tér a hároméves fennállása alatt rengeteg fiatalt vonzott maga köré, hiszen soha nem fogyott ki a színes és sokrétű programokból. A járványhelyzet mindenkit új kihívások elé állított, de a szervezet, bízva a pandémia lecsengésében, az igazi visszatérésre készül, melynek az első eseménye a június 4-ei jótékonysági délután.

Bártol Brigitta, a Kerülj Be Közösségi Ifjúsági Tér önkéntese elmondta, nagy erőkkel készülnek a születésnapi találkozóra, melyet egy adománygyűjtéssel kötöttek össze. A befolyt összeget Kosányi Dávid gyógykezelésére fordítanák.

— 16 órakor lesz a kapunyitás DJ Hulló hangulatfelelős közreműködésével. 16.30-kor kezdődik a teraszon a festés, melybe bárki becsatlakozhat. Két képet szeretnénk elkészíteni, az egyiket Kosányi Dávidnak ajándékoznánk, a másikat pedig a helyszínen felajánlanánk egy licitre. Mindeközben a benti térben közös játékra nyílik lehetőség. 18 órakor slam poetryvel kedveskedünk a jelenlevőknek, 19 órakor pedig a jótékonysági licit indul, melyre június 4-éig bárki felajánlhat valamit. A 20 órakor startoló teraszpartin DJ Kovács és AADM gondoskodik a jó zenéről. A kávé és a harapnivaló fogyasztása becsületkasszás lesz, és a beérkezett összeget szintén Dávid gyógyulására fordítjuk. Egy rendkívül segítőkész és barátságos palicsi fiúról van szó, aki a szervezetnek a közösségi tér megalakulásakor két ágyat adományozott, melyet azóta is használunk — tudtuk meg Brigittától.

Kosányi Dávid 1996. június 14-én született Szabadkán, az Ivan Sarić Műszaki Középiskola egykori tanulója. 2017-ben vett észre a szájpadlásán egy dudort, melyről kiderült, hogy rosszindulatú daganat. 2018 márciusában műtötték meg először, és az utána következő vizsgálatokon mindent rendben találtak az orvosok, de egy idő után ismét megjelent a daganat, és rohamos növekedésnek indult. A műtétre Magyarországon van lehetőség, és 15 000 euróba kerül.

A segítő szándékú emberek a következő módon tudnak pénzt adományozni:

Írjanak a keruljbeikt@gmail.com e-mail-címre, a www.facebook.com/KBter Facebook-oldalra, vagy hívják a 069/11-41-993-as telefonszámot, és Dávid családjához irányítják a jelentkezőket, hogy át tudják adni az összeget, mellyel támogatni szeretnék a fiút.

Erre a számlaszámra lehet utalni, segíteni Dávidnak!

Valerija Kosanji
325-9300701537021-57

Devizaszámlaszám:
RS35325934170154236810
Swift code: OTPVRS22

Revolut-számla
@kosanyid
+381643285823

Aki személyesen nem tud részt venni, az online is megtekintheti az eseményt, hiszen a Facebookon teljes egészében közvetítik majd. A rendezvény a Magyar Nemzeti Tanács kiemelt jelentőségű programja, támogatója a Bethlen Gábor Alap. A szervezők sok szeretettel várják a segítőkész embereket, akik jótékonysággal ünnepelnék meg a Kerülj Be Közösségi Ifjúsági Tér harmadik születésnapját.

„Ha mindenki beletesz annyit, amennyit tud, akkor együtt sikerülni fog.”

A kép forrása: Facebook 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..