home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
David Guettára és DJ Snakere is bulizhat az, aki felvette a vakcinát
Szerbiai RTV
2021.05.25.
LXXVI. évf. 20. szám
David Guettára és DJ Snakere is bulizhat az, aki felvette a vakcinát

Kiderült, milyen feltételekkel lehet részt venni az idei Exit fesztiválon.

A koronavírus ellen beoltottak és a negatív teszttel rendelkezők vehetnek majd részt a újvidéki Exit fesztiválon. A szervezők ehhez kötik a belépést, amennyiben a járványügyi feltételek megengedik a fesztivál megszervezését.

Dušan Kovačević, az Exit alapítója a Szerbiai RTV vendégeként azt mondta, a legújabb kutatások szerint, amennyiben oltottakra és negatív teszttel rendelkezőkre korlátozzák az összejövetelekre való belépést, az esemény biztonságos, a vírus terjedésének kockázata nélküli.

A fesztivál egyébként július 8-án kezdődne, ahol mások mellett David Guetta, Solomun, Nina Kraviz, és DJ Snake is fellépne. Szerbiában június 21-e után akkor lehet megrendezni a tömeges összejöveteleket, ha a felnőtt lakosság legalább fele felveszi a védőoltást.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..