home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Csillagnak lenni mások életében Karácsonyi műsor a csantavéri templomban
(—)
2013.12.31.
LXIX. évf. 1. szám
Csillagnak lenni mások életében  Karácsonyi műsor a csantavéri templomban

A Hunyadi János Általános Iskola lelkes diákserege december 23-án bevonult a templomba, hogy egy csodás műsorral örvendeztesse meg a falubelieket.

A tanulók már hetek óta erre a pillanatra készültek, mosolyt kívántak ugyanis csalni az emberek arcára, békét és szeretetet lopni mindenki szívébe. Az ünnepi előadásban képviseltette magát az iskola apraja-nagyja, az ovisok és a „nagy” nyolcadikosok egyaránt.

Elsőként Borbély Jácint szerepelt egy gyönyörű népdallal, majd Szedlár Erika igazgatónő köszöntötte az egybegyűlteket — az alkalomhoz illően a szeretetről és a megbékélés fontosságáról szólt. A továbbiakban karácsonyi verseket és történeteket hallhattak a megjelentek. A hangulatról Bakos Árpád zenetanár kórusa gondoskodott: szebbnél szebb karácsonyi dalok csendültek fel a hallgatóság legnagyobb örömére. A nagyérdemű megcsodálhatta a különleges zenés-verses betlehemi játékot is. A műsor végén Utcai Róbert atya osztotta meg gondolatait a szeretet fontosságáról, hogy ebben az örömteljes időszakban lelkileg is feltöltődve és az ünnep örömével a szívükben térjenek haza az egybegyűltek. Ahogyan mondta: „A csillag a fán nem csupán egy műanyag dísz! Mindannyiunk előtt ott a csillag, amely utat mutat az életben. Igyekezzünk ezért mi is csillagok lenni mások életében!”             

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..