home 2024. április 23., Béla napja
Online előfizetés
Bővül a gázvezeték
Kartali Róbert
2018.09.06.
LXXIII. évf. 35. szám
Bővül a gázvezeték

A Szabadkai Gázművek az idén két nagyobb beruházást valósít meg. Elsőként a Zentai úton, a Pionir és az új városháza között épül ki a gázvezeték — nyilatkozta Ződi Ildikó, a közvállalat igazgatónője

A Szabadkai Gázművek idei fejlesztéseiről nyilatkozott Ződi Ildikó, a közvállalat igazgatónője, aki a sajtó jelenlétében tekintette meg a munkálatok menetét.

— A Szabadkai Gázművek az idén két nagyobb beruházást valósít meg. Elsőként a Zentai úton, a Pionir és az új városháza között épül ki a gázvezeték 1420 méter hosszúságban, 10 ipari és 30 háztartási fogyasztó kapcsolódhat majd rá. A munkálatok összértéke 9 millió dinár, és hozzávetőlegesen egy hónapig tartanak.

A Szabadkai Gázművek igazgatónője hozzátette, a közvállalat másik idei beruházása során a belvárosban, a Korzón és a környező utcákban fektetnek le gázvezetéket. Ezen a szakaszon 860 méter hosszúságban építik ki, ami mintegy 6 millió dinárba kerül. Erre a szakaszra 120 háztartási és 15 vegyes, azaz üzleti-háztartási fogyasztó csatlakozhat. A két hálózatbővítésen kívül a gázművek az idei munkaprogramjában előirányozta 150 magán és 10 kisebb ipari fogyasztó ingyenes csatlakoztatását is a hálózatra. Ezek a munkálatok folyamatosak, az idén a fizetős ügyfelekkel együtt eddig mintegy 130 fogyasztó csatlakozhatott a gázvezetékre.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..