home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Adán ülésezett a Tartományi Képviselőház Mezőgazdasági Bizottsága
Kókai Zsolt
2016.10.12.
LXXI. évf. 41. szám
Adán ülésezett a Tartományi Képviselőház Mezőgazdasági Bizottsága

A Tartományi Képviselőház Mezőgazdasági Bizottsága október 11-én Adán tartotta meg ötödik ülését, melyen a következő témák lettek megvitatva:

1. Kérelem a Kalocsa átdobó állomás adai alrendszerének kiépítésére vonatkozó projektum támogatására — melyet Volford Attila, a kommunális osztály vezetője terjesztett elő;

2.  A községi öntözőrendszer vízellátásáról gondoskodó pumpaház kiépítésére vonatkozó javaslat — melyet Lajkó Zoltán, a Moholi Konyhakertészek Egyesületének alelnöke terjesztett elő;

3. A Szerbia Köztársaság és az Agrohalas Kft. közös tulajdonában lévő állami földek használatának problematikája — melyről Apró László mezőgazdasággal megbízott önálló szakmunkatárs tájékoztatta a bizottságot.

Bilicki Zoltán polgármester köszöntőjében a többi közt röviden bemutatta Ada községet, és tájékoztatta mgr. Vuk Radojević tartományi mezőgazdasági, vízgazdálkodási és erdészeti titkárt az aktuális ügyekről. A titkár úron kívül az ülés vendége volt még Ótott Róbert titkárhelyettes, valamint  Miroslav Dunjić segédtitkár. Az adai munkalátogatás során a bizottság tagjai a házigazdákkal ellátogattak a Moholi Konyhakertészek Egyesületének székhelyére, ahol folytatták az aktuális községi, mezőgazdasági kérdések megvitatását.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..