home 2024. április 24., György napja
Online előfizetés
A családom és én
(vas)
2014.01.15.
LXIX. évf. 3. szám
A családom és én

Rajzpályázatunk nyertesei

Bizony, nehéz dolga volt a szakmai bírálóbizottságnak 15-én (pénteken) délután! December 27-éig szerkesztőségünkbe ugyanis összesen 361 alkotás érkezett, amelyek közül ki kellett választaniuk a legjobbakat. Hosszas gondolkodás után Szalai Attila karikaturista, Boros György rajztanár és Molnár Imre (Mirkó) grafikusművész döntése értelmében a három kategória (óvodások, alsó és felső tagozatosok) legjobbjai a következők lettek:

Óvodások korcsoportja:

I. díj: Varga Éva (Majsai úti óvoda, Szabadka)

II. díj: Delić Maša (Šumica óvoda, Szabadka)

III. díj: Ország Karolina (Majsai úti óvoda, Szabadka)

Alsósok korcsoportja:

I. díj: Bleszics Vivien (Đuro Salaj Általános Iskola, Szabadka)

II. díj: Petrics Réka (Szarvas Gábor Könyvtár képzőművészeti csoport, Ada)

III. díj: Sipraga Lúna (Jovan Jovanović Zmaj Általános Iskola, Szabadka)

Felsősök korcsoportja:

I. díj: Szalai Klaudia (Petőfi Sándor Általános Iskola, Hajdújárás)

II. díj: Konc Kinga (Petőfi Sándor Általános Iskola, Hajdújárás)

III. díj: Korom Andrea (Petőfi Sándor Általános Iskola, Magyarcsenye)

 

Nemcsak a gyerekek, hanem a tanítók, óvónők is kitettek magukért. A legtöbb rajzot Szalai Eszter, a hajdújárási Petőfi Sándor Általános Iskola tanárnője, Gyurcsik Katalin, a szabadkai Majsai úti óvoda óvónője és Grubanov Martinek Emília, a szabadkai Jovan Jovanović Zmaj Általános Iskola tanítónője küldte be. Őket is ajándékcsomag várja a Hét Nap szerkesztőségében.

A díjazottaknak gratulálunk! És azoknak is, akik ma (15-én) délig Facebook-oldalunkon a legtöbb szavazatot kapják, hiszen őket is megjutalmazzuk. A nyeremények ünnepélyes átadásának pontos időpontjáról mindenkit értesítünk.

Támogatóink: Pionir csokoládégyár, K office számítógépes szaküzlet, Novi Napredak írószerbolt, Kockica fajáték-kereskedés, Micropen írószerbolt.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..